Przepis i składniki:
- Pokrój 100 g boczku.
- Posiekaj 1 cebulę.
- Pokrój żeberka 400-500 g.
- Smaż przez 3-5 minut na dużym ogniu.
- Posiekaj 1 marchewkę.
- Posiekaj 2 słodkie papryki.
- 100 g pieczarek pokrój na małe kawałki.
- 1 ostra papryka i 2 ząbki czosnku.
- Zetrzyj 3 średnie pomidory.
- Gotuj wszystko przez 15 minut.
- 2 średnie ziemniaki pokrój w drobną kostkę.
- Sól, pieprz, papryka, rozmaryn.
- 300 g fasoli w puszkach
- 1 litr wody.
- Gotuj przez 15-20 minut. posiekaj trochę koperku i pietruszki.
https://www.youtube.com/watch?v=MqIVWBTKpHA&t=376s
https://youtu.be/MqIVWBTKpHA?si=IHyAgRlBLJALBpwi
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.